Betonnen tuinscherm, stevig en vast

Voor particulier en bedrijf

Meer privacy met een betonnen tuinscherm

Beton kennen we als een stevig en vast materiaal. Maar wist je dat dit materiaal ook eenvoudig in te zetten in als tuinscherm? Maar ongewenst bezoek buiten je terrein houden is niet het enige voordeel van deze wand. Ook op het gebied van isolatie en weinig onderhoud is een betonnen tuinscherm een absolute winnaar.

Kenmerken

Als er een materiaal is dat privacy biedt, is dat beton. Een betonnen tuinscherm is namelijk zo stevig dat er met geen mogelijkheid doorheen te kijken valt. Ideaal om je huis te beschermen tegen ongewenste gasten. Daarnaast is dit tuinscherm niet alleen goed voor de afsluiting van je tuin, maar werkt deze ook geluidswerend. Door de dichte constructie van het materiaal word je dus ook beschermd tegen hevige geluiden van buitenaf. En de buren hebben ook geen last van geluidsoverlast van jouw kant. Daarnaast is een betonnen tuinscherm weerbestendig en gaat deze een flink aantal jaren mee. Vuil valt makkelijk te verwijderen door de wand eens in de zoveel tijd schoon te spuiten met de tuinslang.

Meer informatie?

Wil je graag advies van onze vakmannen op het gebied van materialen en het onderhoud van een betonnen tuinscherm? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij beschikken over een netwerk van professionals door heel Nederland. Zij doorlopen samen met jou het proces van A tot Z en zorgen er vervolgens voor dat jouw betonnen tuinscherm perfect gemonteerd wordt.

Mogelijkheden met beton

Wist je dat een betonnen tuinscherm verkrijgbaar is in alle soorten en maten? Tegenwoordig zijn ook de mogelijkheden van beton eindeloos:

  • Kleur

Wij zorgen voor meer variatie door middel van kleur. Tijdens de bouw voegen wij pigment toe aan het beton, waardoor we jouw tuinscherm een andere look and feel geven. Naast verschillende kleuren, bieden wij ook betonnen tuinschermen met verschillende motieven zoals een glad motief of een rotsachtig motief. Denk bijvoorbeeld aan een rotsmotief met een grijze kleur of een donkere wand met stenenmotief. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en vraag naar de voorbeelden.

  • Hout

Beton en hout is een veel voorkomende combinatie. Zo plaatsen wij betonnen tuinschermen met een houtnerfstructuur, betonnen wanden met motieven van hout of combineren wij houten schermen met betonnen palen. Staat jouw idee niet tussen dit rijtje? Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar de mogelijkheden.

  • Decoratie

Net als andere varianten valt een betonnen tuinscherm eenvoudig te decoreren met bijvoorbeeld klimplanten, schilderijen, plantenbakken of mos.

Bellen?

We hebben een goed bereikbare telefoonservice om al je vragen te beantwoorden.

Overal te vinden

Wij zijn overal in Nederland actief. Waar je ook woont, wij helpen je.

Wij helpen je graag

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.