Tuinscherm plaatsen in Emmen

Een tuinscherm is een afscherming van, je raadt het al, je tuin, buitenplaats of bedrijfsterrein. We noemen dit ook wel een schutting. Is jouw tuinscherm aan vervanging toe? Of kan je woning in Emmen wel wat extra afscherming gebruiken? Dan zit je bij ons goed. Wij helpen je namelijk graag op weg bij het kiezen van een passend tuinscherm van gaaspaneel, hout of beton.

Voel je thuis dankzij één van onze tuinschermen

Een tuinscherm is een must voor je woning in Emmen. Hoe fijn is het om je helemaal thuis te voelen in je woning, zonder dat je het gevoel hebt dat er iemand meekijkt? Wij snappen als geen ander dat dit essentieel is voor je wooncomfort. Daarom bieden wij de meest uiteenlopende keuzes aan op het gebied van tuinschermen. Onze experts onderscheiden drie soorten panelen, waarmee ze veelvuldig werken. Dit zijn houten tuinschermen, gaaspaneel tuinschermen en betonnen tuinschermen. De keuze is reuze.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

hout

Houten tuinscherm

Een houten tuinscherm is misschien wel de meest bekende onder huisbezitters in Emmen. Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Zo kun je er bij hout ook voor kiezen om er verschillende figuren in te verwerken. Hout is makkelijk bewerkbaar. Wij leveren tuinschermen van hardhout, maar ook van geïmpregneerd hout. Let er wel op dat een houten tuinscherm wel het een en ander vergt op het gebied van onderhoud. Bescherm het tuinscherm optimaal door middel van een laagje beits of vernis. Zorg dat je om de paar jaar een nieuwe laag aanbrengt, voor een lange levensduur van het hout. Wil je liever zo min mogelijk aan je tuinscherm verrichten? Dan is een van de andere materialen interessanter.

gaas

Gaaspaneel tuinscherm

Denk je bij gaas al snel aan een industriële look? Dat klopt. Een gaaspaneel tuinscherm is ideaal voor een industrieel uiterlijk en ook voor huisbezitters uit Emmen die graag doorkijk hebben. Maar ook bewoners uit Emmen met groene vingers halen hun hart op bij dit type tuinscherm. Je kunt namelijk het gehele gaaspaneel bekleden met klimplanten. Op deze manier hoeft gaas dus helemaal niet een industrieel uiterlijk te hebben. Een ander voordeel van dit type tuinscherm is dat het relatief onderhoudsarm is. Het materiaal is voorzien van beschermende laagjes en gaat dus jaren mee. Onze vakmannen uit de regio Emmen weten precies wat voor opties er mogelijk zijn voor een gaaspaneel tuinscherm.

beton

Betonnen tuinscherm

Als er één materiaal is dat stevig is, dan is het wel beton. Een betonnen tuinscherm is dan ook niet alleen geschikt ter afsluiting van je buitenplaats in Emmen, maar heeft ook een geluiddempende werking. Ideaal om harde geluiden van buitenaf, zoals automotoren of de hond van de buren, te weren. Daarnaast kent beton tegenwoordig ook meerdere mogelijkheden. Wist je dat je met beton ook een houtlook kunt creëren zonder hout te gebruiken? Ideaal. Maar natuurlijk kunnen wij ook andere combinaties leveren van beton en hout, zoals een betonnen wand met houten motieven. Ook qua onderhoud is een betonnen tuinscherm perfect. Wanneer je de tuinschermen om de paar maanden met een hogedrukreiniger bespuit, gaat je schutting jaren mee.

De mogelijkheden voor het kiezen van een tuinscherm zijn eindeloos. Welk scherm past het beste bij de sfeer van jouw woning in Emmen?

Advies of informatie nodig?

Bel ons op 088 - 11 55 619

Onze specialisten uit Emmen

Is het moment aangebroken dat je oude tuinschermen toe zijn aan vervanging? Of heeft jouw droomhuis in Emmen nog helemaal geen schutting? Zoek dan niet verder. Onze vakman uit de omgeving van Emmen komt namelijk met plezier jouw kant op. Of je nu meer informatie wil vergaren over de verschillende soorten tuinschermen of dat je iemand zoekt die je scherm komt plaatsen; onze specialisten zijn van alle markten thuis.

Het eerste contact start altijd met een aanvraag. Hierin omschrijf je waar je hulp bij nodig hebt en noteer je dat je in Emmen woont. Aan de hand van deze gegevens gaan onze medewerkers op zoek naar een geschikte match bij jou in de buurt. Graag tot ziens!

Wat zeggen onze klanten?

Reviews

"Heel handig dat je op je gemakje verschillende offertes kunt vergelijken. Ik wilde een tuinscherm laten plaatsen van 10 meter breed. Ik kwam erachter dat de prijzen voor zo'n klus nogal kunnen verschillen..."
Xander Dubois uit Hoogeveen

"Ons tuinscherm was omgewaaid en we twijfelden we erover of hij nog wel gemaakt kon worden. Gelukkig kwam de specialist van Tuinschermenplaza gauw langs om ons te helpen. Hij heeft de schutting weer recht..."
Mick Schakelaar uit Klazienaveen

Hoe het werkt:

Offertes vergelijken

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding