Gaaspaneel tuinscherm

Voor particulier en bedrijf

Een ruimtelijk gevoel met een gaaspaneel tuinscherm

Staat een gaaspaneel tuinscherm al langer op je verlanglijstje? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zorgen dat je in de zomer heerlijk geniet van de zon en in de winter een knusse sfeer creëert in je tuin met dit scherm zonder al te veel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud.

Onderhoud

Een groot voordeel ten opzichte van andere materialen is dat een gaaspaneel tuinscherm weinig onderhoud nodig heeft. Het tuinscherm wordt namelijk al veilig opgeleverd zonder vervelende randjes of uitstekels en gaat jaren mee. Het gaas zelf is voorzien van een beschermende laag, zoals zink of plastic, om roest te voorkomen. Wanneer je echter kiest om klimplanten aan je gaaspaneel tuinscherm te bevestigen, verandert dit. Het gaas zelf vergt ook hier weinig tot geen onderhoud, maar de planten natuurlijk wel. Voor een mooie uitstraling van je tuin is het nodig deze factoren goed en regelmatig te onderhouden.

Tuinschermenplaza

Tuinschermenplaza is dé specialist op het gebied van tuinschermen. Dankzij een landelijk netwerk aan vakmannen bieden wij onze klanten alleen het beste van het beste. Onze specialisten zijn namelijk opgeleid tot professionals met passie voor het vak. Zij kunnen je als geen ander adviseren over de kenmerken van een gaaspaneel tuinscherm en denken mee over de beste keuze voor jouw tuin. Ook voor de montage kun je bij ons terecht. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of kom je graag eens in contact met een vakman uit ons netwerk? Wij zijn je graag van dienst.

Kenmerken gaaspaneel

Naast de bekende houten schutting is ook een gaaspaneel tuinscherm het overwegen waard. Vooral bij grotere gebouwen of wanneer je geen buren hebt, is gaas ideaal. Waarom? Gaas zorgt voor een ruimtelijk gevoel waar andere tuinschermen de boel afsluiten. Zo kun je met een gaaspaneel tuinscherm van top tot teen privacy creëren, maar kun je ook gedeeltes openlaten.

Hiernaast is gaaspaneel verkrijgbaar in alle soorten en maten. Heb je een bedrijfsterrein of wil je ongedierte voorkomen? Ga dan voor gaas met een grote dichtheid. Door de kleine gaatjes is het niet mogelijk om door het hek heen te kruipen of omhoog te klimmen door voeten in het gaas te zetten.
Dit hekwerk kunnen wij leveren en plaatsen van laag hekwerk tot gaaspaneel met houten omlijning.

Ook voor de huisbezitters met groene vingers is dit tuinscherm een uitkomst. Je vrolijkt je gaaspaneel namelijk in een handomdraai op met klimplanten. Zo geef je ook de omheining een natuurlijk tintje. Of wat dacht je bijvoorbeeld van riet voor het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin?

Bellen?

We hebben een goed bereikbare telefoonservice om al je vragen te beantwoorden.

Overal te vinden

Wij zijn overal in Nederland actief. Waar je ook woont, wij helpen je.

Wij helpen je graag

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.