Het tuinscherm van je dromen in Vught

Ben jij woonachtig in het mooie Vught, maar ben je op zoek naar meer privacy? Wil je wat minder met je buren delen, maar wel de ruimtelijkheid van je stuk grond behouden? Of wordt je droomhuis in Vught op dit moment gebouwd en vind je het kiezen van een juist tuinscherm lastig? Dan hebben wij de oplossing in de vorm van een tuinscherm van hout, gaaspaneel of beton.

Soorten tuinschermen

Een schutting, ook wel tuinscherm genoemd, is voor vele huishoudens onmisbaar. Door de velen huizen die naast elkaar staan of de doorgangen die achter je tuin lopen, is het onmogelijk privacy te behouden zonder een tuinscherm. Ook in Vught is het geen bijzonderheid dat de tuinen zijn afgeschermd met schuttingen. Op dit moment onderscheiden we drie soorten materiaal voor tuinschermen. Dit zijn:

  • Houten tuinschermen
  • Gaaspaneel tuinschermen
  • Betonnen tuinschermen

Deze drie materialen zijn zeer geschikt als materiaal voor een tuinscherm, maar beschikken alle drie over verschillende kenmerken. Benieuwd welke materiaal past bij jouw wensen en behoeften voor je woning in Vught?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

hout

Houten tuinscherm

Een houten tuinscherm is een favoriet onder huisbezitters in Vught. Hout zorgt namelijk in een handomdraai voor een natuurlijke uitstraling en past perfect in de meeste tuinen. Hout wordt vaak automatisch in verband gebracht met natuur, bomen en dus met jouw achtertuin in Vught. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn met hout. Dit type scherm vergt namelijk wel het nodige onderhoud en gaat niet levenslang mee. Zorg dat je minstens eens per drie jaar het houten tuinscherm beschermt tegen invloeden van buitenaf door een nieuw laag vernis.

gaas

Gaaspaneel tuinscherm

Bij gaaspaneel dwalen je gedachten waarschijnlijk af naar een industriële look. Toch is deze variant van het tuinscherm ook om te toveren tot een groenrijke schutting. Gaas is namelijk perfect te bekleden met klimplanten. Ideaal voor de huisbezitter uit Vught met groene vingers. Een gaaspaneel tuinscherm heeft ook weinig onderhoud nodig. Bij de fabricage krijg het gaas al een beschermende laag van bijvoorbeeld zink of plastic, waardoor je niet zo snel roest zal aantreffen op het gaas zelf.

beton

Betonnen tuinscherm

Ook beton kent eindeloos veel mogelijkheden. In plaats van de standaard grijze betonlook, kun je nu ook kiezen voor verschillende kleuren en structuren. Op deze manier pas je een betonnen tuinscherm gemakkelijk aan de stijl van je woning in Vught aan. Zo kun je zelfs een betonnen tuinscherm omtoveren tot een tuinscherm dat gemaakt lijkt van hout. Dit type tuinscherm vraagt om weinig onderhoud, mits je de muur eens in de zoveel jaar afspoelt met een hogedrukspuit. Kies je dus voor beton als materiaal van je tuinscherm, dan kies je voor gemak.

Kortom, alle drie de tuinschermen kennen hun eigen voor-en nadelen. Een goede keuze maak je zelf. Alleen jij weet welk materiaal er het beste bij je woning in Vught past en welk type je het mooist vindt. Kun je toch niet kiezen? Laat onze experts je dan alles vertellen over de mogelijkheden. Van een prachtig betonnen tuinscherm tot een warme houten variant. Voor welk tuinscherm ga jij?

Advies of informatie nodig?

Bel ons op 088 - 11 55 619

Onze experts uit Vught

Bij verhuizen of een nieuw droomhuis in Vught denk je waarschijnlijk niet meteen aan het plaatsen van een schutting. Toch is dit een onderdeel waarmee je je wooncomfort in één klap opwaardeert naar een hoger niveau. Tenminste als je van privacy houdt. Onze experts zorgen ervoor dat jouw nieuwe tuinscherm er perfect verzorgd uit komt te zien, zodat je heerlijk geniet van lange zomeravonden of het mooie sneeuwlandschap zonder toeschouwers.

Wil jij graag verschillende offertes van vakmannen uit Vught met elkaar vergelijken? Wacht dan niet langer en dien je aanvraag in via het formulier op onze website.

Wat zeggen onze klanten?

Reviews

"Had een offerte aangevraagd voor een houten tuinscherm of schutting van 18 meter breed en ca. 2 meter hoog. Al snel meerdere reacties ontvangen van specialisten bij mij uit de regio. Ideaal!"
Valentijn Kloppert uit Waalre

"Een gaaspaneel tuinscherm leek mij wel wat. Daarom maar eens wat informatie opgevraagd via Tuinschermenplaza. Het bleek al snel dat dit helemaal niet zo duur hoeft te zijn, als je maar de juiste vakman..."
Ian Kort uit Waalwijk

Hoe het werkt:

Offertes vergelijken

  • We ontvangen je aanvraag
  • Je aanvraag gaat naar specialisten
  • Je ontvangt vrijblijvend offertes
  • Je kiest de beste aanbieding